Laura Smoljan!

zabava, smijeh, ljubav, rad, trud i znoj na jednom mjestu

Laura Smoljan

Ingrid Jerak Pavlek je jedna od začetnica pole dance fitnessa u Hrvatskoj. Od malih nogu učila je klasični balet, suvremeni ples te jazz dance. U dvadesetima vodi ples i jazz dance za djecu i mlade u Zadru. 2007. godine “otkriva” pole dance u kojeg se zaljubljuje te 2008. i 2009. godine polaže ispite za certifikate instruktorice pole dance  & fitnessa. Time postaje prva licencirana instruktorica u Hrvatskoj.

Nakon dobijanja licence otvara studio I u Zadru. 2011. godine sa studion organizira 1. Hrvatsko natjecanje u plesu i fitnessu na šipci koje se održalo u Zagrebu. Iste godine, vođenje studija u Zadru predaje u ruke kćeri Lauri te se seli u Zagreb gdje otvara novi studio s podružnicom u Zagrebu te nastavlja organizirati natjecanja koja s vremenom prerastaju granice Hrvatske i postaju međunarodna te se preimenuju u International Pole Show Art Championship te Aerial Dance Championship.

Ingrid je i međunarodna sutkinja za ples na šipci koja je sudila na međunarodnim natjecanjema Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švicarskoj, Poljskoj, Italiji, Nizozemskoj i, kao video entry sutkinja, u Australiji.

Također, s ciljem da približi pole dance kulturu široj javnosti, koreografira 3 cjelovečernje plesne predstave s djevojkama iz studija u Zadru i Zagrebu te ih izvode u HNK Zadar i kazalištu Češkog doma u Zagrebu, a pod njenom organizacijom i osmišljenim koerografijama, djevojke iz studia I nastupaju i u Londonu, Varaždinu, Lepoglavi, Koprivnici, i u drugim mjestima.

Ja sam plesač. Osjećam bol i strah. Osjećam poraze i gubitke, ali ipak ne odustajem. Smijem se. Vježbam. Imam ljepotu i strast. Ne plešem jer sam sretan, nego  sam sretan jer plešem. Ne plešem za slavu nego dušu. Ja sam sreća, užitak, ljubav i uzbuđenje.

Ja sam plesač!

Zagreb

+385923305152
ingrid.jerak@gmail.com

Zadar

+385918916800
ingrid.jerak@gmail.com
TOP