Aerial Hoop!

zabava, smijeh, ljubav, rad, trud i znoj na jednom mjestu

Aerial HOOP

Aerial Hoop je vrsta akrobatskog plesa u kojem se koristi zračni obruč obješen na strop, na kojem umjetnici mogu izvoditi akrobacije. Obruč se može koristiti statički, okrećući se ili njihajući.

Slično kao i kod plesa na svili, ova vrsta akrobatskog plesa je izazovna iz razloga što se izvođači oslanjaju na vlastitu vještinu i obuku kako bi osigurali sigurnost pri izvođenju plesa.

Da bi izvođač mogao zadržati vlastitu tjelesnu težinu na obruču, potrebno je puno zalaganja na treningu. Trikovi koji se izvode su često iz neočekivanih dijelova tijela poput laktova, ramena i vrata. Također se vodi računa o senzualnosti i plesnim elementima tokom kretanja oko obruča.

Naime, ideja za Aerial Hoop je nastala u cirkusima gdje su se smišljale akrobatske izvedbe, no nedugo nakon se počeo razvijati i fitnes na obruču kojeg imamo danas.

Plesni studiji u Zadru i Zagrebu ponosno promoviraju Ples na obruču

Iskušajte se na prvom treningu

Prvi trening besplatan za sve nove članove. Za sve informacije slobodno nam se javite putem kontakt forme.

Ja sam plesač. Osjećam bol i strah. Osjećam poraze i gubitke, ali ipak ne odustajem. Smijem se. Vježbam. Imam ljepotu i strast. Ne plešem jer sam sretan, nego  sam sretan jer plešem. Ne plešem za slavu nego dušu. Ja sam sreća, užitak, ljubav i uzbuđenje.

Ja sam plesač!

Zagreb

+385923305152
ingrid.jerak@gmail.com

Zadar

+385918916800
ingrid.jerak@gmail.com
TOP